Sådan lejer du en kran

Ofte kan en kran vise sig at blive en vigtig del af et igangværende byggeprojekt. Det skyldes, at kranen kan klare løfteopgaver, som andre industrimaskiner ikke kan. En almindelig løftevogn kan nemlig ofte komme i bekneb med at løfte enten højt nok eller tungt nok. En praktisk mobilkran kan derimod vise sig som det helt rette værktøj, når der skal flyttes genstande. Læs her, hvordan du får lejet en kran til din byggeopgave.

Start med at undersøge dine muligheder

Når du skal leje en kran, skal du først finde et firma i dit område, som kan levere den type af service. Når vi skriver at du skal finde firmaet i dit område, så er det fordi, du på den måde sparer penge. I en situation, hvor et kranfirma skal sende en kran fra en beliggenhed langt fra din bopæl eller byggeplads, vil de kræve flere penge, fordi kranen er udlejet længere tid og bruger mere benzin på at nå frem. Derfor er det en fordel at lede relativt lokalt, så du får din service til den bedst tænkelige pris – uden at spilde kroner og øre på langvarig transport.

Når du har fundet en udbyder, så tag kontakt for at undersøge priser. Det kan ofte svare sig at lede efter en 2-3 kranfirmaer, så du kan sammenholde de priser, som du får de enkelte steder. På den måde er det også muligt at tage prisen og bruge til forhandling, hvis du har et specifikt firma, som du foretrækker, men hvor tilbuddet muligvis kan forhandles ned.

Lav en fast aftale – beskriv dine behov grundigt

Når du har fundet det sted, som skal hjælpe dig med dine kranbehov, er det vigtigt, du beskriver arbejdsscenariet godt. Vær opmærksom på at beskrive omgivelser og forhindringer, så firmaet kan medbringe de rette værktøjer til at løse opgaven. Dette gør det muligt at være effektiv og løse dine behov uden at måtte spild tid og dermed dine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *