5 gode grunde til at installere elgulvvarme i badeværelset

Vil du gerne gøre badeværelset til en af de bedste rum i hele huset? Så er elgulvvarme et godt sted at starte. Der er nemlig en masse komfortable fordele – og endda også nogle fede funktionelle fordele – ved at have elgulvvarme på badeværelset. Vi har her samlet 5 komfortable og funktionelle grunde til at du bør installere elgulvvarme på badeværelset.

Dejlig varmt gulv

Den første og også den mest åbenlyse grund til at få elgulvvarme på badeværelset er naturligvis, at du får et dejlig varmt gulv. Det er altså lige meget, om du har fliser, linoleum eller noget helt tredje ude i badeværelset. Du vil aldrig fryse dine fødder, når du træder ud på badeværelset.

Billigt og nemt at installere

I modsætning til vandbåren gulvvarme, så er elgulvvarme faktisk både en billig og nem løsning, når det kommer til installation. Du behøver faktisk ikke engang brække det eksisterende gulv op for at lægge varmekabler og el gulvvarme termostater. Du kan blot lægge det ovenpå et eksisterende gulv og så lægge et nyt gulv ovenpå. Det er et hurtigt weekendprojekt, hvis blot du har skruet hænderne godt på.

Også varmt om sommeren

Vandbåren gulvvarme er slukket i sommerhalvåret, men det er elgulvvarme ikke. Du kan altså nyde et dejlig varmt gulv hele året rundt, når du har elgulvvarme, også de koldere sommerdage.

Jævn varmefordeling

Når varmen kommer fra gulvet, bliver varmen fordelt hurtigere og meget mere jævnt i rummet end det f.eks. er tilfældet med radiatorer på væggene. Det giver en mærkbar og mere jævn varme hurtigere, og det kan faktisk betyde, at du ikke behøver at have varmen tændt så meget som du f.eks. skal for at opnå samme resultat med radiatorer.

Funktionel varme

Elgulvvarme er også funktionelt til mange forskellige formål. Det er f.eks. et helt uundværligt værktøj, når man ofte skal vaske og tørre flyverdragter, gummistøvler og lignende fra den ene dag til den anden, så det er klar til børnehaven igen. Det er også et meget godt værktøj, hvis man f.eks. strikker. Gulvvarme er nemlig en god måde at tørre en håndvasket sweater på relativt kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *