Find det bedste legetøj til baby & børn

Jeg er fornyligt blevet mere bevidst og opmærksom på produktion af forskelligt legetøj og kvaliteten af det. I den forbindelse har jeg været mine børns legetøj igennem og sorteret lidt i det. De har egentlig rigeligt, så jeg er helt sikker på, at de ikke opdager, at der mangler lidt hist og her. Men jeg ville alligevel gerne give dem noget nyt og lækkert legetøj, købt med lidt bedre samvittighed. Normalt ville jeg egentlig foretrække at tage ud og kigge i butikker, men da hele landet har ligget i lockdown grundet Covid-19 restriktioner, så har jeg i stedet kigget online-universet tyndt. I den forbindelse faldt jeg over Loukrudt.dk, og blev ret hurtigt opmærksom på deres store udvalg af baby- og børneting – og blev egentlig lidt irriteret over, at jeg ikke havde kendt til denne side noget før, og derfor giver jeg anbefalingen videre med det samme! De har helt vildt mange ting, som jeg gerne ville have haft fingrene i tidligere. Når men tilbage til det med legetøjet, som jeg jo kom fra og var hele meningen med mit besøg hos Loukrudt. Mine børn er 10 måneder, 3 år og 5 år, derfor er det lidt forskelligt, hvad de bruger at lege med, og det fra den ældste går ofte lidt i arv. 

 

Jeg gik lidt på opdagelse i deres store udvalg, og fandt blandt andet et stort udvalg af aktivitetslegetøj, det er særligt interessant for min mindste, som stadig er meget begejstret for netop denne type legetøj, hun er i det hele taget et meget undersøgende barn. Til hende fandt jeg de fineste fingerdukker i stof med jungledyr fra Lilliputiens og en kæmpe rullerangle i regnbuefarver fra Grimms. 

Til min 3 årige som er meget begejstret for madlavning og altid er min lille hjælper i køkkenet fandt jeg det fineste MaMaMeMo træ legekøkken i en deluxe version med både lys og lyd. Hertil fandt jeg en masse fint træmad også fra MaMaMeMo, som jeg købte, som tilbehør til det lille køkken. Hun blev ellevild! 

Til min ældste som er meget kreativ anlagt, gik jeg på opdagelse i deres univers for kreativ leg. Her fandt jeg et par malebøger fra Mandalas, da jeg ved han er helt vild med at farvelægge og tegne. Derudover tænkte jeg, nu hvor han snart skal i skole og er begyndt at vise interesse, så kunne jeg åbne op for dette, derfor købte jeg også nogle håndskrivningsbøger, hvor han har mulighed for at sidde og øve sig helt uforpligtende og i et rolig tempo. Derudover er han også helt vild med hoppebolde, så jeg fandt en selvlysende hoppebold, som virkelig vakte begejstring. 

Alt i alt en virkelig god oplevelse at handle hos Loukrudt, der var hurtig levering og et stort udvalg, det kan varmt anbefales. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *