Det er detaljerne, der gør dit hjem til dit

Når man kommer hjem efter en lang dag, så er det rart at træde ind ad hoveddøren og få en afslappet følelse i kroppen. Vi kender det alle, der er ikke et sted, hvor man kan finde mere ro eller lade ordentlig op, som man kan derhjemme.

Derfor er det også vigtigt, at gøre det til et hjem. Dette lyder måske simpelt nok, men det kan være svært. Det vigtigste er at dit hjem afspejler dig, din personlighed og dine behov. På den måde vil dit hjem blive til et hjem og være langt mere indbydende at være i.

Indret efter din personlighed

Oftest ligger det personlige i detaljerne, ja bevares du kan sagtens få en fed og speciel designet sofa der bare skriger “dig”, men det kræver generelt også en stor sum penge.

Det kan dog være lidt risikabelt at investere i så store elementer i indretningen, da du konstant er i udvikling. Derfor kan det der i dag skriger “dig”, virke fremmed i morgen.

Et godt råd kan være at placere din personlighed i dit hjem i detaljerne, disse kan nemmere skiftes ud eller suppleres op og samtidig er det ikke så iøjnefaldende, men en mere subtil måde at gøre dit hjem personligt på.

Først er det en god idé, at finde frem til den stil der matcher dig og din personlighed. Er det det klassiske, det stilrene eller det farverige der taler til dig og som matcher din personlighed bedst.

Disse ting kan tilføje personlighed til din indretning

En neutral base er et godt udgangspunkt for en velovervejet og personlig indretning. Det lyder måske modsigende, men den giver muligheden for ændringer i takt med at dit indre udvikles og ændres.

Samtidig giver det også plads til, at du kan lave lidt mere personlige, sjove og farverige statements i detaljerne. Dette kan være en farverig lampe, en unik figur eller blomster der pryder karme og hylder.

En unik måde hvorpå du kan få din personlighed ind i indretning, kan være med flowerpot lamper.

Disse ikoniske lamper byder ikke kun på det smukkeste lys fald, men også på personlighed, da de findes i mange forskellige varianter og farver. Du kan bruge dem til at understrege din stil eller endda give lidt ekstra farve til dit hjem og så er det lamper du både kan bruge i køkkenet, stuen eller soveværelset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *