Alle fortjener en flot stue i hjemmet

Stuen er hjertet af hjemmet. Det er der alle mødes og ser hinanden, og derfor er det også det vigtigste rum. En stue skal altså være flot og hyggelig, fordi det netop er det vigtigste rum i hjemmet. Men hvordan gør man en stue flot og ikke mindst hyggeligt? Dette kan du få inspiration til lige her.

En hjemlig stue – sådan får du inspiration

For at opnå en flot stue, skal den være hjemlig. Der er ikke meget ved en kold og kynisk stue, hvor man ikke føler sig velkommen og bestemt heller ikke hjemme. Derfor er der brug for noget, der gør stuen hjemlig. Dette kan være billeder af hele familien, en stor sofa med plads til hele familien, eller andet hvor hele husets medlemmer er med, på en eller anden måde.

Men det kan være svært lige at vide, hvordan man skal gøre stuen flot. Der er jo så mange ting man kan ændre på, som sofaen, sofabordet, væggen, billeder, pynt og meget mere. For at få lidt inspiration til, hvad du skal gøre, har du brug for internettet. Se for eksempel inspirationsuniverset.dk, hvor du kan læse mere om bolig og indretning.

På nettet kan man nemt få inspiration til alt, og specielt til at indrette sit hjem og til at gøre sin stue flot. Du kan enten vælge at søge på google, på dansk eller engelsk, og kigge gennem de mange billeder. Men en side, som er lavet til at inspirere folk, er Pinterest. Pinterest er en side, hvor der ikke er andet end billeder og videoer. Her kan du også søge efter en flot stue.

Det kan du gøre

Efter du har kigget på en masse billeder og fået en masse inspiration, har du måske en ide om, hvad der er nødvendigt for at gøre en stue flot. Først og fremmest er en flot stue, en ryddelig og ren stue. Dette er klart, da ingen har lyst til at bruge sin tid et rodet og beskidt sted.

Men udover dette, er der brug for masser af farve. Farve giver stuen sjæl, og det giver hygge. Vælg gerne et farvetema, som for eksempel gul og grøn. En stue skal ikke være for tom og kedelig, dette bliver den ikke så flot eller hyggelig af. Derfor er der brug for en masse ting, så der ikke ser tomt ud. Et stort gulvtæppe, enten i en flot farve eller med et lækkert mønster. Dernæst er planter også altid en god ide.

En flot stue har styr på det hele. Der er sorteret i skabene, på hylderne og i skufferne. Der skal være lys nok, og lys til forskellige situationer. Der skal gerne være hygge lys, til når det er aften, og man sidder sammen og ser film. Så skal der også være lys til når alt skal lyses op, som når man har gæster. Mange ting kan gøre en stue flot, og nu har du et sted at starte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *