Vil du have din egen hjemmeside? Det skal du være opmærksom på

Hvis du har din egen lille opstarter virksomhed, så kan det være, du gerne vil have en hjemmeside til at sælge dit produkt. Det er godt at have synlighed online, da det er her, de fleste kunder vil finde dig. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man skal til at lave en hjemmeside? Læs med her.

Godt design og ordentlig formidling

Det er for det første vigtigt, at din hjemmeside er brugervenlig. Den skal være nem at finde rundt i, så kunden ikke giver op og springer videre til den næste hjemmeside.

Derudover skal du være sikker på at kunne kommunikere i et stærkt og godt formidlet sprog. Det er gennem sproget og designet, du skal lokke kunden til at blive på din hjemmeside og i sidste ende købe dit produkt.

Hvem skal du sælge til?

Du skal også overveje, hvem du gerne vil have som kunder. Vil du udelukkende være på det danske marked, eller kunne du også godt tænke dig at gå ind i f.eks. det norske marked?

Hvis det er tilfældet, så skal dine potentielle norske kunder have mulighed for at se, hvad dine produkter koster i norske kroner. Husk at holde øje med valutakursen, så du skriver de rigtige oplysninger.

Få et webhotel

Hvis du skal have din egen hjemmeside, så få din egen hjemmeside med et godt webhotel. Det er vigtigt, at man er hos et webhotel, der bare fungerer, så man har nogle, man kan kontakte, hvis man f.eks. kommer i problemer.

Hvis man har et godt webhotel, så er det en rigtig god start til at få en god hjemmeside op at køre. Det kan naturligvis godt være, du skal have lidt hjælp til at sætte den op – men så må du jo få det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *