Smuk gennemsigtig paraply med gratis GLS fragt fra Paraplybutik

Udnyt lyset fra himlen med en stor gennemsigtig paraply

Der er mange der har en mørk ensfarvet paraply som de bruger når det regner. Men når det i forvejen regner udenfor, så skal man da tage alt det lys til sig som overhovedet muligt. Det er sundt for sindet at blive udsat for lys, og derfor skal man så vidt muligt undgå at afskærme for de lyse timer når det er der. Med en smart retro gennemsigtig paraply kan man afskærme for regnen, samtidig med at man stadig får det lys fra himlen som der er.

Det kan hurtigt give en lidt indelukket følelse at gå tildækket under en paraply. Med en gennemsigtig paraply er der stig højt til himlen, og man føler sig slet ikke lige så lukket inde som med andre paraplyer.

Når først man har prøvet en gennemsigtig paraply kan man ikke undvære den

Det skal bare lige prøves, at bruge en retro gennemsigtig paraply, så vil man hurtigt opdage at det føles meget rarere end med de andre helfarvede paraplyer. Når først man har prøvet en gennemsigtig model så vil man helt sikkert få lyst til at eje sådan en. Det giver bare meget mere luft og lys, når man kan se himlen selvom man går med en paraply.

Derudover er der også noget meget hyggeligt over at gå under en paraply, hvor man kan se dråberne falde på stoffet, uden man selv bliver våd. Det giver bare en meget hyggelig følelse, ligesom når man ser regnet kastet mod ruden når man sidder indenfor. Naturen gør noget for os mennesker, og vi skal kunne nyde den så meget som overhovedet muligt.

Vi giver gratis fragt på denne retro gennemsigtig paraply

Hvis man gerne vil have lidt farve på paraplyen, så kan man sagtens få dette selvom man har en gennemsigtig paraply. Man kan få en meget dyb paraply her, den er nærmeste klokke formet vores retro gennemsigtig paraply, hvor håndtaget er med små bobler inden i. Det er en smuk paraply der er yderst smuk på bryllupsbilledet.

Det kan også være du er på vej til fest, det har været solskin hele dagen og pludselig står det ned i stænger udenfor. Du griber din gamle udtjente paraply, som efter et par få vindstød vender hovedet i vejret og fungerer nu mere som en vandsamler, end en afskærmer.

Du prøver at rette op på skaden, ved at styre den kompakte paraplys ender ned igen. Men før du ved af det, er frisuren ødelagt og tøjet vådt på grund af den gamle udtjente paraply i ringe kvalitet. Du skulle have haft købt en stor transparent paraply, som du ved er lidt mere holdbar i stedet for din gamle paraply.
Alle ved enda den klassiske model af en paraply er stor, klumpet og irriterende at have med på farten. Man støder ind i folk og ting med den fordi man ikke kan se rundt, når man “gemmer” under en klassisk paraply, med denne transparent paraply kan du se omverden selv om du har en paraply over dit hoved, den er stor når den er slået op, og fylder næsten intet når den ikke er i brug. Det er selvfølgelig mere praktisk med en transparent paraply når du er på gaven, og vil opleve omverden.

Skærmen måler 101 cm i diameter. Den transparente paraply vejer kun 492 gram, så den er let at have med sig.

Med en retro gennemsigtig paraply kan man få alle fordelene fra en paraply, samtidig med at man stadig kan se himlen og dråberne der falder ned på stoffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *