Sådan gør du din have spiselig for både dig og insekterne

Det er intet mindre end fantastisk at have sin egen have. Når du så tilmed gør din have spiselig, så opgradere du den bare endnu mere. Med en spiselig have, kan du nemlig lave de lækreste retter og samtidig spare masser af penge på de daglige indkøb. Læs her og bliv klogere på hvordan du indretter haven med gode planter for både dig og insekterne.

Spiselige blomster

Der findes faktisk en del blomster som både du og insekterne kan have stor gavn af. For eksempel er skovsyre en virkelig fin gul blomst med røde blade som både du kan spise som bierne kan suge nektar fra. Skovsyren er betegnet som en krydderurt og du kan derfor nemt bruge den i din madlavning. Der er blandt andet mange der bruger den når de bager kager og ønsker at pynte kagen med blomster.

Dyrk grøntsager i dit eget drivhus

I Danmark er sommeren ikke så lang som i mange andre lande. Derfor kan du med fordel vælge at anskaffe dig et drivhus. Med et drivhus kan du nemlig forlænge de varme måneder en hel del. Det betyder at du kan dyrke langt flere grøntsager selv og dermed lave din egen mad langt nemmere og ikke desto mindst langt billigere. I et drivhus er det en rigtig god ide at bruge en pindstrup kapilærkasse til dyrkningen af dine grøntsager og krydderurter. I et drivhus kan du dyrke rigtig mange forskellige typer af grøntsager, men specielt tomater og agurker er meget populære at dyrke selv. Hvorimod gulerødder, kartofler og andre grove grøntsager nemt kan vokse uden at skulle i et drivhus.

Er det (for) dyrt at anlægge en spiselig have?

Drømmer du om at anlægge en spiselig have og dermed selv kunne dyrke dine grøntsager og krydderurter? Men har du ikke pengene stående på din konto til at kunne betale for det? så kan du med et sms lån gøre det langt nemmere. Lån penge hurtigt og nemt og du kan straks gå i gang med at lave din have om til en spiselig have. Du vil med det samme spare penge på madbudgettet som du kan bruge til at betale lånet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *