Lej et 3m mobilt depotrum i Nordjylland

Mobile opbevaringsrum er den mest praktiske og nemme måde at opbevare dine ting på i dag. Du kan leje et mobilt opbevaringsrum på 3 m for så lidt, som 1300 kroner for hele 3 måneder! Og efterfølgenden er prisen kun 434 kr pr. måned. hvilket er perfekt til folk, der har brug for at opbevare deres ejendele under en flytning, renovering, eller hvis de er hjemløse i en periode.

Hvad er et mobilt depotrum?

Når noget er mobilt, så betyder det, at det er på hjul. Det er altså et depotrum, som er på hjul, som kan transportes hen til dig. Hvilket er en super praktisk måde at få opmagasineret sine egendele på, eller nogle af dem, tæt på sig. Det gør, at du ikke behøver at leje et rum på et lagerhotel, hvor du så skal transportere dig frem og tilbage med dig selv hver gang, men ikke mindst med dine ting.

Flytning

Et mobilt depotrum kan sammenlignes med en container, hvor du kan få opmagasineret dine møbler, af den ene eller anden årsag. En af årsagerne kan være, at du skal flytte, og have dine egendele opmagasineret et sted, hvis du for eksempel flytter i en campingvogn i en periode, eller hjem til en anden at bo, hvor der ikke er plads eller mulighed for at få dine ejendele med.

Totalrenovering af hus

Det kan også være, hvis du skal have totalrenoveret din bolig, så er man nødsaget til at flyttet alle sine egendele væk for en periode. I og med, at det er et mobilt depotrum, som kan transporteres hjem til din adresse, så betyder det også, at du ikke behøver at flytte dine ejendele særlig langt. At flytte tunge møbler er besværligt nok i sig selv, hvortil det vil gøre processen meget nemmere, ved at det lige skal rykkes ud af huet.

Bestem selv størrelsen

Du kan bestille dit mobile depotrum hos Opmax, som er beliggende tæt på Hirtshals i Nordjylland. Du kan se flere informationer på deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om firmaet og deres priser. Men dertil kan du også se hvilke forskellige størrelser de kan tilbyde, hvis du gerne vil leje et depotrum.

Du kan nemlig leje af mobiledepotrum i:

  • 2,25 meter
  • 3 meter
  • 4 meter
  • 5 meter

Det vil sige, at du kan frit vælge imellem ovenstående størrelser, som helst bør kunne rumme de ejendele, du har behov for. Du kan for eksempel bestil et 3m mobilt depotrum og få det leveret på din adresse, hvis det er den størrelse, du har brug for. Du kan også ringe til dem, hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du bør vælge. Når man skal opmagasinere nogle ting, så er det vigtigt, at man kender både bredden, dybden og højden, for at kunne måle, om ens egendele kan være derinde.

Er et lagerrum en bedre mulighed?

Hvis du ikke har behov eller plads til et mobil depotum, så tilbyder OPMAX også et lagerrum i deres lagerhotel. Det er et hotel med en masse forskellige lagerstørrelser, hvor ens egendele opbevares på deres adresse. Her betaler man for størrelsen af rummet hver måned, og så kan man tilgå lageret 24/7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *