Hvor træffer en det bedste MC lån? 

Hvor træffer en det bedste MC lån? 

Er du på eftersøgning efter en hel ny bil eller vil have skiftet den ældre ud med en bedre, men har næppe pengene til det? Så kan et billån være en god løsning for en. Når du skal have et billån er der som udgangspunkt to valgmuligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Forskellen på de to er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved låneudbyderen har eje i faretøjet. Det vil dermed sige, at når en som låneren ej følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge bilen for derved at kunne indfri det billån en har underskrevet. Det kan være en smart løsning, hvis du overbevist om at man kan indfrie ens betalingsbetingelser over tiden, da det her typisk kan være lukrativt for låneren at tage dette billån. Da renten over løbetiden for det meste er mere lukrativt. 

Vigtige elementer at holde for øje, når du tager et billån 

De 2 afgørende elementer du skal kigge på, hvis man skal optage et bådlån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr man låner af udbyder for at kunne erhverve motorcyklen. Løbetiden er den længden på lånet, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er faktisk den mængde penge man bør benytte til købet af bilen. Så det er noget man selv kan justere på afhængig af hvilken båd du ender med at købe. afdragsperioden kan på samme måde justeres alt efter hvor mange penge man har råd til at afbetale billånet på månedligbasis. MC lånet kan altså blive mereomkostningstungt ved at man har en længere afdragsperiode.  

Hvor skal man påbegynde ens billån? 

Når du bør afgøre hvor du bør tage sit MC lån er det smart at se på den enkelte rente på det MC lån man ønsker. Fx, hvis man står og skal have en ny MC lån er det klogt at vide om man har råd til at starte det billån. En klog måde at holde overblik er at foretage en samtale med sin bank for at efterspørge hvordan ens økonomi ser ud og hvad man har økonomi til. Her kan en naturligvis ændre det en anelse afhængig efter om man finder sin drømme båd og så kan du hæve det en my. Det er selvfølgelig at træffe noget, som man kan betale i det lange løb. Når du bør træffe hvordan ens MC lån skal være er det dejligt at forstå hvor mange likvider man har i dit månedlige budget til at betale af på det pågældende billån.  

Ny eller gammel bil 

Det er intelligent at man overvejer den automatiske værdi forringelse som bilen får over perioden. Og om du kan komme ud af et for stort bådlån, for hvis båden har erhvervet sig så kraftig en værdinedsættelse, så du ikke kan komme ud af MC lånet ved at sælge den. Sidder du og betaler for luft og det er klart det du mest vil undgå. Derfor er det vigtigt, at du ved at det er denne bil man vil have i en længere periode. Ved en ny motorcyklen får de den mest omfattende værdiforringelse, hvis de kører fra forhandleren. Derfra falder båden ej så kraftigt i vurdering. Når man ser på en gammel motorcykel, som er benyttet eller andet er det vigtigt at du for tjekket standen af båden.  

Så når du vælger at afbetale MC lånet over 10 år, men du sælger bil efter 5 år, så afbetaler du måske på en bil du ej mere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Når du for eksempel skal købe en båd og derfor har behov for et billån, så er der flere regler for at man kan optage et bådlån.  Du bør være fyldt enogtyve år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der 2 løsninger i forhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at man betaler en del af det samlede beløb fra køb af. Adskillige långivere kræver i dag, at du lægger ti-tyve % af det samlede beløb af fra starten af købet af en ny båd.  
 
Det kan være rigtig efterænktsomt at få tilbud fra flere differentierede lånudbydere før man tager et valg om hvor du skal tage dit MC lån henne, da der som oftest er en forskel. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *