Gør noget godt for miljøet med disse tiltag

Hvis du også godt kan lide at gøre noget godt for miljøet, så skal du læse med her, hvor der kommer nogle tips til, hvad du kan gøre.

Skift benzinbil ud med elbil

Hvis du har en benzinbil, så ved du måske allerede, at de er rigtig dårlige for miljøet. Det store C0-2 udslip forurener, og man kan faktisk også blive syg af at indånde for meget trafikos.

Hvis du vil gøre det rigtige for miljøet, så skal du skifte til en elbil. Det er også langt federe at have en elbil, fordi de larmer meget mindre, når de kører.

Hvis du skal have en elbil, så skal du naturligvis også have en ladestander. Du bruger en ladestander til at lade din bil op med. Køb den bedste ladestander til din bil – du bliver glad for købet!

Skift dine pærer ud

Du kan også vælge at skifte dine nuværende pærer ud med A-pærer via https://www.apaere.dk/. A-pærer bærer navnet, fordi de er af energiklasse A, hvorimod almindelige glødepærer kun har energiklasse E eller G. A-pærer findes med flere forskellige sokler, og du kan derfor sikkert finde A-pærer, der passer til dine apparater.

Spis mere grønt og mindre kød

Vores madvaner har også en indvirkning på miljøet. Hvis du har mod på det, så kan du begynde at spise mindre kød og mere grønt.

Det kræver langt mindre at fremstille grøntsager, fordi du spiser det, der kommer op af jorden. Hvis du derimod skal spise en gris, så skal denne først være opfødet med en masse foder, og det kræver rigtig meget markplads. En gris spiser mange flere kalorier end os, fordi den skal vokse meget hurtigere, end vi skal.

Vidste du, at det meste markplads i Danmark faktisk er lavet til at give dyrene foder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *