Et Nilan-, Danfoss-, Dantherm-Genvex filter

Det er en udbredt misforståelse at Genvex bliver forvekslet med andre ventilationsanlæg, fordi det har været standard mærket i så mange år. Derfor er der mange der søger på Genvex filter til andre ventilationsanlæg. Et eksempel på dette er disse forspørgsler:

  • Nilan Genvex filter
  • Dantherm Genvex filter
  • Danfoss Genvex filter

Men reelt set er der ikke tale om Genvex filtrer til Nilan, Danfoss og Dantherm anlæg, da disse anlæg kræver deres egne filtrer og filtertyper. Du kan læse mere om de enkelt anlæg herunder.

Nilan Genvex filter

Der findes ikke et Nilan Genvex filter. Leder du efter et nyt filter til dit Nilan ventilationsanlæg, så skal du søge efter “Nilan filter” el. “Nilan ventilationsfilter”.

Når du køber et nyt filter til dit ventilationsanlæg, så skal du købe et filter der passer til den model af Nilan ventilationsanlæg som du har.

Danfoss Genvex filter

Der findes heller ikke Danfoss Genvex filtrer, men Danfoss har også deres egne filtrer til deres ventilationsanlæg, der har modelnavne som blandt andet Air A2 og  Air W1.

Når du køber et nyt filter til dit ventilationsanlæg, så skal du købe et filter der passer til den model af Danfoss ventilationsanlæg som du har.

Dantherm Genvex filter

Dantherm og Genvex er også to forskellige mærker der bruger to forskellige slags ventilationsfiltrer, og derfor skal du købe Dantherm filter til et Dantherm anlæg, og Genvex filter til et Genvex anlæg.

Når du køber et nyt filter til dit ventilationsanlæg, så skal du købe et filter der passer til den model af Dantherm ventilationsanlæg som du har.

Genvex filter

Har du derimod et Genvex ventilationsanlæg, så skal du have et Genvex filter der passer til netop dit genvex anlægs modelnavn.

Du kan blive klogere på Genvex anlæg og finde billige Genvex filtrer på Privatrengoeringshjaelp.dk, der har lavet en rigtig god guide om Genvex filter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *