En konto der gør du kan springe de dumme måneder over

Ikke alle måneder er lige sjove når det kommer til det økonomiske, men der findes en løsning.

Står du og mangler penge i nogle af de grimme måneder, så glem alt om lån. Der findes nemlig en smart konto, der ikke koster at have, som du kan gribe tilbage på. Det er en slags kasse kredit, der kun koster hvis du begynder at trække på den. Dermed skal du ikke søge om lån de måneder du har brug for at flytte et par betalinger. Det kan være køleren er blevet til varmeovn og det kan være der skal nye sommerdæk på bilen. Et par regninger der lige vælter hele korthuset. Men med en konto hos feks Viabill kan du tage nogle af de grimme regninger og fordele dem over fremtidige måneder. 

Det er utrolig nemt at komme igang.

Kontoen giver mulighed for at handle i alle danske webshops. Sådan cirka i hvert fald. Den type betaling er nemlig efterhånden standard med i alle betalings systemer. Dermed kan du slå lån til sko, tøj, legetøj, møbler frækt lingeri, værktøj, mad og endda sexlegetøj sammen til et. Alt der handles online med den smarte løsning går på den samme konto, hvor det ikke trækkes omgående på din bank. 

Når du har lavet de forskellige køb i de webshops du skulle købe i. Så samles alle køb i et fælles “lån” på den nye konto. Her kan du så nu logge ind og styre hvordan det skal betales tilbage. Det kan være du vil skubbe det en måned. Det kan være det blot skal deles op i små bidder. Du kan feks dele det op i 10 små bidder og dele det ud over resten af året. Dermed dræner du ikke din konto den måned hvor du får en masse regninger. Det betyder du får lidt mere luft i din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *