Det her kan I lave udenfor

Har du og familien lidt sværere ved at komme uden for en dør for tiden? Fordi det danske vejr bare ikke er så spændende. Og fordi I har været så meget hjemme nu, så I har vænnet jer til det. Hank op i dig selv og resten af familien, og kom ud. Det er sundt at være udenfor. Der er frisk luft og solskin. Måske tænker du: Men hvad kan man lave udenfor? Der er mange aktiviteter, I kan lave udenfor. Der er inspiration at finde på https://lyngbybladet.dk/. Du kan også læse videre her og få nogle idéer. 

Gå en tur 

Tag hele familien med ud, så I sammen kan gå en lang tur. Det kan være i det område, hvor I bor. I kan også køre et sted hen, hvor der er smuk natur, som I kan gå rundt i. Går I tur i en skov, vil der være en masse at kigge på. I kan øve jer på at se, hvilken sort de forskellige træer er. I kan skiftes til en nævne en ting, som alle så skal finde. I kan også gå en tur i jeres by. Så kan I finde nye smutveje og smukke steder. I kan opdage nye butikker, der er dukket op. Der kan også være nye beboere i området, som I kan hilse på. 

Skab noget 

I kan også sammen skabe noget udenfor. Det kan være en hule i skoven eller et nyt bed i haven. I kan starte en køkkenhave eller bygge en bålplads. Der er masse af muligheder. Hvis I bygger noget sammen i familien, så er det en fælles ting for jer. I er fælles om at skabe det. Bagefter kan I være fælles om at bruge det. I kan tage på picnic i hulen, lave aftensmad ved bålet og hente ingredienser til det i køkkenhaven. I kan være kreative og skabe noget overalt. I skoven kan I bygge en hule. I kan også lave kunst med skovens forskellige former og farver. Saml ting sammen, og læg dem i et flot mønster. Så har I skabt kunst i skoven. 

Leg og spil 

Et utal af lege og spil er godt egnede til udenfor. Nogle af dem er bedst udenfor. Så når I bevæger jer ud, har I mulighed for at lege dem. Tag bolden frem og spil forskellige boldspil. Find også på nogle nye selv. Med lidt forberedelse kan en udendørs leg også blive en helt ny oplevelse. Du kan forberede en skattejagt til børnene. Du vil komme ud under forberedelserne, og I vil alle komme ud, når børnene skal prøve at finde skatten. Nogle spil og lege er for to personer. Hvis I er flere i husstanden, så forsøg at finde på lege, hvor I alle kan være med. Dem er der også mange af. Det er slet ikke umuligt. Og når I alle er med, er I alle sammen. I laver noget sammen og opdager måske slet ikke, at vejret er lidt kedeligt. Hvis I vel at mærke har den rette påklædning på. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *