Om os

Historien

Hald & Halberg A/S blev grundlagt i 1976, og var oprindeligt et tømrerfirma. I 1980’erne trådte Flemming Hald og Kurt Halberg ind i virksomheden med henblik på at overtage virksomheden og drive den videre som entreprenørvirksomhed.
Som led i generationsskifte trådte Robert Jensen i 2011 ind som medejer, og tilførte virksomheden ny inspiration til ekspansion af virksomheden ved engagement i større byggesager.


Vision

Hald & Halberg A/S har som vision at aflevere entrepriser af et højt fagligt niveau opnået gennem professionel byggestyring i samarbejde med velrenommerede arkitekter og rådgivende ingeniører samt erfarne, stabile og engagerede underleverandører.

Vi ønsker at fremstå som en entreprenørvirksomhed, der kombinerer åben og inspirerende dialog med håndværk af høj kvalitet til vore kunders forventninger om slutresultatet. Vi er bevidst om, at tidsfaktoren er af stor betydning for bygherre, hvorfor vi gennem detaljeret planlægning har stor fokus på aflevering af vores projekter til tiden i aftalte kvalitet til aftalte pris.Faglighed

Én af Hald & Halberg A/S’s forcer er, at vi har bred erfaring inden for renoveringer. Gennem de sidste 35 år har vi løst opgaver af meget varieret karakter, og kan således præsentere solide kompetencer inden for områderne:

– Altanrenovering
– Bad-/køkkenrenovering
– Byfornyelse
– DSB Stationer
– Energirenovering
– Nybyggeri
– Pleje-/ældreboliger
– Skole og institution
– Tag-/facade-/vinduesrenovering
– Totalrenovering

Vi entrerer opgaver inden for såvel renoveringsarbejder for offentlige bygherrer, boligselskaber og andelsboligforeninger, nybyg for offentlige bygherrer samt entreprenøropgaver i totalentreprise.

For Hald og Halberg A/S er det vigtigt, at hele processen omkring en bygge- eller renoveringsopgave er gennemtænkt ned til mindste detalje. Vores erfarne bygge-/projektledere gennemarbejder således allerede inden projektstart en udførlig plan for sikkerhed, arbejdsmiljø og affaldshåndtering på byggepladsen. Hald & Halberg A/S har stor tillid til, at vores professionelle bygge-/projektledere er garanter for at projektet fra start til aflevering er en positiv og tilfredsstillende oplevelse for den enkelte kunde.

Under Referencer er listet hvilke kunder, vi har arbejdet sammen med i de senere år samt hvilke opgaver, vi har løst for dem.

Hald & Halberg A/S beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, hvoraf hovedparten er tømrere og specialarbejdere. De opgaver, der ikke udføres af Hald & Halbergs egne håndværkere, bliver varetaget af en række velkvalificerede underentreprenører og leverandører, som garanterer et højt kvalitetsniveau.

Vi føler os samfundsmæssigt ansvarlige for unge mennesker i Danmark, og har derfor altid lærlinge under uddannelse. Vi tilbyder et alsidigt og lærerigt forløb, som grundlag for deres videre karriere. Vores lærlinge er engagerede og dygtige, og er af stor værdi for Hald & Halberg A/S.

For at udvide og styrke kapaciteten i vores entrepriser har Hald & Halberg A/S udvidet virksomhedens kompetencer med en autorisation som vand- og sanitetsmester. Med denne autorisation udfører og servicerer Hald & Halberg A/S vand- og afløbsinstallationer efter gældende love, bekendtgørelser og tekniske forskrifter med opdateret viden om nyeste metoder og teknologier inden for vand og sanitet.

Grøn samvittighed

Hos Hald & Halberg A/S har vi hjertet og samvittigheden med!
Vi har de seneste år brugt mange ressourcer på at indarbejde en grøn profil i selskabets dagligdag. Det være sig omtanke og kontrol med vores affald på egen adresse samt på de enkelte byggepladser, men især at opnå et CO2 neutral domicil. Vi har lige inden årsskiftet opsat egen vindmølle ved kontoret. Der er ligeledes opsat solcelleanlæg, der dækker domicilets elforbrug.

Siden 2010 har vi valgt at fokusere på renovering og byggeri efter bæredygtige principper. Vi er i stand til professionelt at rådgive vores kunder omkring C02-neutralitet samt miljøvenlige løsninger skræddersyet til de enkelte projekter.