Ledelsens beretning

Hald & Halberg A/S leverer endnu et stærkt regnskab i en række af mange. Endnu et travlt år er gået med spændende og udfordrende projekter, herunder Himmelev Gl. Præstegård – 16 nyopførte seniorboliger (18 mio.), Hellerup Have – opførelse af 12 privatboliger (17,5 mio.), Ramsingsvej – ombygning til håndværkerskolehjem (27 mio.) samt Polititorvet – tagrenovering (8,1 mio.). Der er i det forgangne år blevet afholdt en skelsættende afskedsreception for partner Flemming Hald i forbindelse med hans overgang til pensionistlivet.

[products columns=”4″ ids=”38,36,34,32,30,28,26,24″ orderby=”date” order=”DESC”]

Flemming Hald fortsætter her efterfølgende sit arbejde i Hald & Halberg A/S bestyrelse som næstformand. Året 2015/2016 byder på flere spændende projekter, herunder Almenbo afd. Lundebjerg – badeværelses renovering i 486 lejligheder (63 mio.), TEC på Frederiksberg – facaderenovering samt ombygning af 7. etage (15,5 mio.) samt Fælleshus Søndergården – opførelse af nyt fælleshus (7 mio.). I det kommende regnskabsår vil særligt to områder være i fokus – personaleudvikling samt forbedring af indtjening. For begge områder er der allerede lagt en nøje plan for at komme i mål med disse fokusområder. Hald & Halberg A/S har i tråd med tidligere været på studietur til Budapest i 4 dage med fagligt indhold, storslået arkitektur samt sociale arrangementer og oplevelser.

Det er med stor tilfredshed, at Hald & Halberg A/S har vist at kunne fastholde et højt aktivitetsniveau med samme indtjening som præsteret de seneste år. Ved indtrædelse i det ny regnskabsår ligger der 190 mio. kr. i ordrebogen, hvoraf de 130 mio. ligger til omsætning i det nye regnskabsår og de resterende 60 mio. skal produceres i det efterfølgende regnskabsår. Der er således grundlag for, at Hald & Halberg A/S som tidligere kan nå i mål næste år med lige så stor succes og anerkendelse.