Kanye West lader os gætte med nye Yeezy Slides

Vi har ventet på de nye Yeezy Slides, lige siden Yeezy Season 5 blev lanceret sidste år, og nu ved vi, at de stilfulde sneaks kommer hurtigere end forventet. I overensstemmelse med sin seneste overraskelsesmetoder har Kanye West annonceret, at de nye Yeezy Slides kommer fredag den 27. juli. Denne gang vil udgivelsen dog ikke være lige så eksklusiv som tidligere sæsoner. Ifølge et tweet fra Wests personlige træner og samarbejdspartner i Calabasas, Josh Gotwads, vil TeyEND nemlig også sælge de nye slides online. Og selvom en udgivelsesdato tidligere var ukendt, er det klart, at der er tale om en tidligere end forventet udgivelse af de nye slides. Yeezy Season 6 vil stadig finde sted i 2020 ifølge kilder tæt på West, men denne seneste meddelelse får os til at spekulere på, om han vil beholde disse glidende spark i endnu en sæson eller måske endda en tredje? Vi har nogle ideer om, hvad du kan forvente af de helt nye Yeezy Slides, så læs videre…

De nye Yeezy Slides vil være brune og hvide

Hvis du er fan af det klassiske look, er disse slides lige noget for dig. Lærredsversionerne af Yeezy Slides blev først udgivet i farven ‘Seashell’, men vi forventer, at de nye par vil komme i en mørkere nuance. De vil sandsynligvis være lavet af et tekstureret, brunt læder med en hvid gummisål, hvilket gør dem til et stilfuldt og komfortabelt valg til afslappede outfits. Gotwads har også antydet, at de nye slides vil være meget mere komfortable end det originale canvas-par, så måske vil de bruge et andet stof eller et mere åndbart læder? Alligevel er vi ikke i tvivl om, at de nye Yeezy Slides vil være en stilfuld tilføjelse til Yeezy-kollektionen, især når de bæres sammen med mørkt tøj.

De vil koste 200 USD og være lavet af læder

Vi er ikke sikre på, om de nye slides kommer til at koste præcis det samme som det originale par, men vi håber ikke, at de bliver dyrere. De originale Yeezy Slides kom med et heftigt prisskilt på 120 USD, men da læderversionen sandsynligvis vil være meget mere holdbar, håber vi, at West holder prisen på 200 USD. Alligevel kan vi ikke være sikre på, hvad den endelige pris bliver, før de nye slides bliver udgivet, så hold øje med yderligere opdateringer. De nye slides vil sandsynligvis være lavet af et åndbart læder af høj kvalitet, der både er holdbart og behageligt at have på. Dette er gode nyheder for fans af de originale Yeezy Slides, som klagede over den manglende komfort og holdbarhed.

De vil være udstyret med adidas’ signaturstriber

Vi ved endnu ikke, hvordan de nye Yeezy Slides kommer til at se ud indvendigt, men vi forventer at se adidas’ signatur tre striber på ydersiden af slides. Indersiden af det originale par havde et hvidt og gråt stribet stof, så vi kan ikke vente med at se, hvordan de nye par ser ud. Disse signaturstriber er blevet en fast bestanddel af Yeezy-modeserien, så vi er ikke i tvivl om, at de nye Yeezy Slides vil have det samme design.

Der kan komme endnu en version af slides (og muligvis flere)

Vi håber, at de nye Yeezy Slides vil være tilgængelige i flere forskellige farver, og der kan allerede være mere end én farveversion på vej.

Under sin Instagram Live-session delte Josh Gotwads et billede af det, der ligner de nye Yeezy Slides. Billedet, som kan ses ovenfor, viser os et par slides med et helt andet look end det første par. Hvis dette er den nye iteration af slides, kan vi forvente, at de er lavet af et andet stof eller materiale, samt har et andet design på ydersiden. Vi ved ikke, hvornår West planlægger at frigive slides, så vi kan ikke sige med sikkerhed, om det er de samme slides, der kommer i næste uge. Alligevel krydser vi fingre for flere farvevarianter og stofmuligheder.

Konklusion

Vi har ventet længe på disse slides, så vi kan ikke vente med at se, hvordan de ser ud i virkeligheden. Selvom de måske ikke er lige så spændende som de Yeezy Slides, vi havde forventet, er vi stadig glade for at se endnu en tilføjelse til Yeezy-linjen. Vi forventer, at de nye Yeezy Slides vil have et klassisk design med en åndbar læderoverdel og adidas’ signaturstriber på ydersiden. Vi håber også, at de vil komme i en række forskellige farver og blive prissat til 200 dollars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.