Hvordan bruger jeg en påspændings dildo?


Du og din partner kan få en masse tilfredsstillelse også sjov i sengen med en strap on dildo. Men hvordan gør man så helt præcis for at få det hele til at virke?

Det kræver en del forberedelse og øvelse, så forvent ikke at det virker som det skal, de første par gange. Det vigtigste er at begge parter går ind i den nye oplevelse med et åbent sind, og i kan snakke om oplevelsen bagefter.

Og så gør det heller ikke noget hvis i kan grine af det sammen -både under og efter akten. Det letter stemningen.

En strapon dildo bør være længere end en normal pik, fordi den sidder fysisk anderledes end en rigtig pik. Samtidig har man ikke har den samme føling med den, og derfor er det en fordel den har lidt mere længde.


Strapon dildo billede

Hvad skal du bruge?

Noget rigtig vigtigt at vide om anus er, at det ikke er selvsmørende som en vagina. Det betyder at du har brug for masser af glidecreme, for at få pegging til at virke bedst. Afhængigt af hvad dit legetøj er lavet af, kan du bruge forskellige typer lube.

Vandbaseret glidecreme er den bedste til at til smøre legetøjet med, fordi det ikke nedbryder silikone eller gelé, og det er det nemmeste at vaske af.

Det kan også bruges til kondomer hvilket er godt, hvis du bruger kondomer til at holde dit legetøj rent med, eller hvis du vil bruge dildoen på flere partnere samtidig, uden at vaske imellem.

Glidecreme med silikone: virker med visse typer legetøj, men generelt det nedbryder silikone og gelé, og det er ikke kondom-venligt. Mange foretrækker glidecreme med silikone til anal sex, fordi det giver en mere glat følelse og varer længere.

Oliebaseret glidecreme: nedbryder de fleste typer legetøj, herunder dem, der er lavet af gelé, plastik og silikone, så brug det ikke denne type med dit nye legetøj.

Vandbaseret glidecreme: virker med alle typer legetøj, men når det tørrer bliver det klistret. Der skal også bruges en større mængde vandbaseret glidecreme i forhold til glidecreme med silikone. Det er det nemmete at vaske det af efter brug.

Håndklæde: forbered dig på at glidecremen er overalt, og numser er nu engang numser, så kan være en rigtig god idé at lægge et stort håndklæde på sengen, og have et lille ved hånden.

Det er virkelig ikke sexet at bekymre om sine lagner (eller få din partner til at bekymre sig om dine lagner), når i er godt i gang. Noget af det vigtigste er at din partner er afslappet og tændt for at få det til at virke.

Selvom din partner har haft anal sex før, er forspil vigtigt. Det skyldes, at anus er omgivet af en ringmuskel, kaldet anal-sphincteren( sphincter ani externus) eller lukkemuskelen, som er designet til at holde på afføringen.

Din sphincter er lavet af tværstribet muskulatur hvilket betyder den er underlagt viljen, så man selv kan kontrollere hvornår den åbnes og lukkes. Derfor er det vigtigt at den er afslappet, for at noget kan passere igennem uden et bliver en smertefuld oplevelse.

Start med at kæle omkring åbningen og indfør noget mindre som en finger. Få din elsker i det rette stemning, og arbejd dig langsomt frem til penetrationen.

Fræk strap on dildo til kvinder

Husk at brug glidecreme – masser af det.

Spar ikke på det, og er du i tvivl om hvad der virker, så hav flere ved hånden inden i går i gang. Sandsynligvis skal der to til tre gange så meget til, i forhold til hvad du havde regnet med at du skal bruge. Fordel glidecremen ud på din partners bagdel og på din dildo, og behold flasken tæt ved dig for løbende påsmøringer hele vejen igennem.

Hvis du har været for gavmild med glidecremen, kan du bruge det lille håndklæde til at tørre det af med igen.

Fordi en påspændings dildo ikke sidder som en normal pik, er der ikke ligeså mange muligheder indenfor stillinger. Start ud med at bruge en eller 2 stillinger så i kan forholde jer til dem, med tiden vil i finde ud ad hvad der passer bedst til jer.

Hvis du eller din partner ikke har prøvet det før, er det en god ide at lade den modtagende part vælge stillingen eller du kan placere ham i en, der giver ham så meget kontrol som muligt for at sætte tempoet og stoppe, hvis det bliver for intenst.

Du kan for eksempel have ham siddende på dit skød så han rider dig, eller i kan begge lægge på siden og du kan penetrere ham enten forfra eller bagfra.

Doggystyle (på alle fire) kan være den nemmeste stilling til penetration, men når du tager ham bagfra kan du ikke se hans ansigt, og det kan det være sværere at se hans reaktioner og bedømme præcis hvad du laver. Desuden har han har ingen kontrol over hastigheden og penetrationsdybden, når han bliver taget bagfra.

Gå langsomt frem!

Når du er klar til den egentlige indtrængning, er en tommelfingerregel at gøre det meget langsomt, i små etaper.

En anden ting der er vigtig og som mange overser er, at du skal tage føringen fra din partner. Det er dig der så at sige ”har bukserne på” i denne situation, og han skal kunne give slip og lade dig overtage styringen, for han kan ikke mærke hvad du gør. Det er også en del af samspillet at du er den er har kontrollen. Din rolle er at holde ham tændt og afslappet for det er når man spænder op, at analsex kan skade, og alle de skrækhistorierne du har hørt kan blive virkelige.

En god begyndelse er at trænge ind lidt af gangen, stoppe op og vent så på ham indtil han vænner sig til følelsen.

Træk dig eventuelt ud igen og sørg for at han er helt afslappet, inden du igen trænger langsomt ind i ham. Fortsæt derefter lidt efter lidt, indtil i begge føler jer godt tilpas, og har fået fat i en god rytme.

Du kan sammenligne det med dig selv og din første gang. Anus indeholder bare endnu flere nerveender end en vagina, så du kan nok forestille dig hvor sart og sensitivt et sted det er.

Hvis i tager den første indføring skridt for skridt sammen og hele tiden holder kontakten med hinanden, er der ikke noget at være nervøs for.

Pegging og anal sex i det hele taget er superfrækt. Både fordi det er super intimt, men det tænder også mange fordi det er lidt forbudt og grænseoverskridende.

Vær opmærksom på hygiejnen!

Det bør ikke overraske dig men din numse indeholder en masse bakterier. Og bakterier (specielt af denne type, blandt andet E. coli) bør ikke deles mellem partnere, uanset hvor forelsket du er.

I dine tarme bor der en hær af bakterier naturligt og overføres de udvortes, kan det føre til diarré, blærebetændelse og underlivsbetændelse samt andre tilstande som du skal undgå.

Vask legetøj, krop og hænder grundigt efter hvert brug, og smid håndklæderne til vask. På den måde kan i nyde legen, uden at skulle bekymre jer om bakterier og fokusere på det frække.

Kilde: www.eroti.dk

https://www.youtube.com/channel/UCjPeCCfQ8qxTYyTOF8pdsKQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *