Bæredygtighed bliver hurtigt kedeligt

Sådan er der i hvert fald mange, der tænker, når de igen får at vide, at de skal huske at tage sig af miljøet, tænke på klimaet og leve en bæredygtig livsstil. Dog er det noget, som vi alle skal gøre noget ved for at sikre, at vores klode i fremtiden kan bære os og de ressourcer, som vi kræver af den. Og for at det hele ikke skal blive så kedeligt og så alvorligt, som det ofte kan lyde, hver gang snakken falder på netop bæredygtigheden, er det vigtigt, at vi sørger for at give os selv lidt af de små glæder, som der findes i hverdagen. Og her er det ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der vil finde stor nydelse ved sex.

Sex kan være en glæde i livet

Sex er nemlig en af de ting, som menneskeheden i mange, mange år har fundet en meget stor nydelse og tilfredsstillelse ved. Sex sørger for, at de behov og lyster, som man har, bliver stillet, og på den måde bliver man en meget bedre udgave af sig selv. Der er således ikke nogen grund til at lade glæden og sexlysten gå til grunde bare fordi, at vi konstant får at høre om, hvor skidt det står til med den klode, som vi lever vores liv på.

Hvad med at tage et nærmere kig på fransk sex?

Dog findes der mange forskellige former for sex. Og frem for den helt traditionelle form, det kan gøres på, er der mange, der er begyndt at eksperimentere en smule mere efterhånden, som de er blevet mere modige. En form, som der er mange, der finder interessant lige for tiden, er den form, som der kaldes for fransk sex. Uh la la tænker du så, det lyder spændende. Og det er det også. Men faktisk er det en form for sex, som du sikkert allerede kender ganske godt til.

Det handler om at være oral

Med fransk sex er der nemlig tale om oralsex og alle de former, som der findes her inden for. Her er det for eksempel muligt at slikke fisse lige såvel, som man kan give et blowjob, og så er der også de lidt mere eksperimenterende former, der bevæge sig længere bagud. Fransk sex handler således om at bruge munden og specielt tungen, og det er nok derfor, navnet er opstået. At tale fransk kræver nemlig et spil med tungen, som det kan være en smule svært at tillære sig.

Tag din kæreste i hånden når det hele bliver lidt for alvorligt

Så når du synes, at det hele bliver en lille smule for kedeligt og for alvorligt omkring dig, så kan det være, at du skal tage din partner i hånden og få dig en god tid sammen med ham eller sammen med hende. På den måde kan I få det hele på afstand for en stund, og I kan blot nyde hinanden og den tilfredsstillelse, som I kan give hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *