Hald & Halberg A/S

Vundne licitationer

Anemonestien
Samlet entreprisesum kr. 661.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Hollænderhallen
Samlet entreprisesum kr. 5.976.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Danhostel Copenhagen Amager
Samlet entreprisesum kr. 9.954.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Igangværende sager

Eghøj, Greve
Gentofte HF
Kastruphuse, Tårnby
Rigsrevisionen Landgreven, København
Frederiksberggade, København
Herman Triers Plads, København
Fælleshuset Søndergård, Ballerup
Lundebjerg, Skovlunde
TEC Frederiksberg
Birkevænget, Frederikssund
Himmelev Plejecenter, Roskilde

 


Hald & Halberg A/S leverer endnu et stærkt regnskab i en række af mange

Endnu et travlt år er gået med spændende og udfordrende projekter, herunder Himmelev Gl. Præstegård – 16 nyopførte seniorboliger (18 mio.), Hellerup Have – opførelse af 12 privatboliger (17,5 mio.), Ramsingsvej – ombygning til håndværkerskolehjem (27 mio.) samt Polititorvet – tagrenovering (8,1 mio.).

Året 2015/2016 byder på flere spændende projekter, herunder Almenbo afd. Lundebjerg – badeværelses renovering i 486 lejligheder (63 mio.), TEC på Frederiksberg – facade renovering samt ombygning af 7. etage (15,5 mio.) samt Fælleshus Søndergården – opførelse af nyt fælleshus (7 mio.).

Fælleshus Søndergård

Der er i det forgangne år blevet afholdt en skelsættende afskedsreception for partner Flemming Hald i forbindelse med hans overgang til pensionistlivet. Flemming Hald fortsætter her efterfølgende sit arbejde i Hald & Halberg A/S bestyrelse som næstformand.

I det kommende regnskabsår vil særligt to områder være i fokus – personaleudvikling samt forbedring af indtjening. For begge områder er der allerede lagt en nøje plan for at komme i mål med disse fokusområder.

Hald & Halberg A/S har i tråd med tidligere været på studietur til Budapest i 4 dage med fagligt indhold, storslået arkitektur samt sociale arrangementer og oplevelser.

Det er med stor tilfredshed, at Hald & Halberg A/S har vist at kunne fastholde et højt aktivitetsniveau med samme indtjening som præsteret de seneste år.

Ved indtrædelse i det ny regnskabsår ligger der 190 mio. kr. i ordrebogen, hvoraf de 130 mio. ligger til omsætning i det nye regnskabsår og de resterende 60 mio. skal produceres i det efterfølgende regnskabsår.
Der er således grundlag for, at Hald & Halberg A/S som tidligere kan nå i mål næste år med lige så stor succes og anerkendelse.

 

Kontakt informationer

logo-icon

Hald & Halberg A/S
Roskildevej 396
2630  Taastrup
Tlf.: 4352 9425
Mail: hh@haldoghalberg.dk
CVR-nr. 21243833

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

BNKI Bygge Rating

BNKI 2015-11

Vi støtter

 

Danmarks Indsamling 2017 logo tema high

 

Gazelle Virksomhed

  

Gazelle 2015

You are here: