Hald & Halberg A/S

Vundne licitationer

Anemonestien
Samlet entreprisesum kr. 661.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Hollænderhallen
Samlet entreprisesum kr. 5.976.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Danhostel Copenhagen Amager
Samlet entreprisesum kr. 9.954.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Igangværende sager

Eghøj, Greve
Gentofte HF
Kastruphuse, Tårnby
Rigsrevisionen Landgreven, København
Frederiksberggade, København
Herman Triers Plads, København
Fælleshuset Søndergård, Ballerup
Lundebjerg, Skovlunde
TEC Frederiksberg
Birkevænget, Frederikssund
Himmelev Plejecenter, Roskilde

 


Hald & Halberg A/S giver musikken vinger

Musiklokale

Hald & Halberg A/S har i hovedentreprise på Tårnby Gymnasium netop afsluttet opførelsen af et 365 m2 stort musikhus i ét plan  indeholdende 1 stort musiklokale med mulighed opdeling med foldevæg, 1 akustisk og 1 elektrisk musiklokale, 1 undervisningslokale samt 1 lærerforberedelseslokale.

Tårnby Gymnasium & HF har i samarbejde med SWECO Architects A/S lagt stort fokus på det æstetiske udtryk, og ikke mindst optimale lydforhold i lydstudierne, og har som vægbeklædning således valgt opsætning af forskellige højeffektive lydabsorbenter i valget af træpaneler og loftsplader, som derved supplerer hinanden for en optimal akustik.
Udvendigt er musikhuset dekoreret med tegllameller.

Læs mere…
 

Hald & Halberg A/S i byfornyelsesprojekt til 38 mio.

FaksegadeByggepladsen tager form i gaderne Fakse Tværgade, Faksegade samt Rosenvængets Allé, København Ø, hvor Hald & Halberg A/S er hovedentreprenør ved totalrenovering af Foreningen Søværnets Alderdomsboliger, ejendomme opført 1878-96. Der gøres klar til et omfattende projekt, som afvikles i 3 etaper, da der er tale om 3 forskellige ejendomme. Fælles for hele projektet er, at alle lejligheder istandsættes inkl. blysanering, renovering/ udskiftning af wc/baderum og køkkener, el-, gas- og afløbsinstallationer opdateres, vinduer og døre udskiftes, taget renoveres med nyt naturskifer, kviste udskiftes og gade-/gårdfacader istandsættes. Der vil blive foretaget sammenlægning af et antal af lejlighederne og endelig etableres et fælles vaskeri samt beboerlokaler.

Der venter projektleder Martin Petersen forskellige udfordringer i de 3 etaper.

Læs mere…
 

Hald & Halberg A/S som autoriseret VVS-installatør

For at udvide ogVVS styrke kapaciteten i vores entrepriser udvider Hald & Halberg A/S virksomhedens kompetencer med en autorisation som vand- og sanitetsmester.

Niels Henrik Westergaard er registreret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen som Hald & Halbergs teknisk ansvarlige person. Som faglig kompetence er Niels Henrik Westergaard opdateret med viden om de nyeste metoder og teknologier inden for vand og sanitet.

Med denne autorisation kan Hald & Halberg A/S nu egenhændigt udføre og servicere vand- og afløbsinstallationer over terrænhøjde og i bygninger efter gældende love, bekendtgørelser og tekniske forskrifter.
Der foreligger et lovpligtigt og statskontrolleret kvalitetssikringssystem, som sikrer professionelle løsninger, der lever op til krav jf bygningsreglement og lovgivning.

 
Side 22 ud af 25

Kontakt informationer

logo-icon

Hald & Halberg A/S
Roskildevej 396
2630  Taastrup
Tlf.: 4352 9425
Mail: hh@haldoghalberg.dk
CVR-nr. 21243833

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

BNKI Bygge Rating

BNKI 2015-11

Vi støtter

 

Danmarks Indsamling 2017 logo tema high

 

Gazelle Virksomhed

  

Gazelle 2015

You are here: