Hald & Halberg A/S

Vundne licitationer

Anemonestien
Samlet entreprisesum kr. 661.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Hollænderhallen
Samlet entreprisesum kr. 5.976.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Danhostel Copenhagen Amager
Samlet entreprisesum kr. 9.954.000
Kontaktperson Kurt Halberg

Igangværende sager

Eghøj, Greve
Gentofte HF
Kastruphuse, Tårnby
Rigsrevisionen Landgreven, København
Frederiksberggade, København
Herman Triers Plads, København
Fælleshuset Søndergård, Ballerup
Lundebjerg, Skovlunde
TEC Frederiksberg
Birkevænget, Frederikssund
Himmelev Plejecenter, Roskilde

 


Hald & Halberg A/S fortsætter succesen på Tårnby Gymnasium

Hald & Halberg A/S har vundet licitationen om opførelse af en ny multihal på Tårnby Gymnasium i konkurrence med Jönsson a/s, B. Nygaard Sørensen A/S, Elindco Byggefirma A/S, N.H. Hansen & søn A/S samt Kjær & Lassen A/S.

Sweco foto Multihal

Byggeriet startes op inden nytår ved projektleder Niels Seiling Olsen, Hald & Halberg A/S.
Niels Seiling Olsen har med stor succes gennemført opførelsen af Tårnby Gymnasiums nye musikhus, som blev færdiggjort i oktober 2012. Hald & Halberg A/S genoptager således det gode samarbejde med bygherre Tårnby Gymnasium & HF og Sweco Architects A/S.

 

Kursus Energirenovering

Kroatien

Hald & Halberg A/S interesse i bæredygtigt byggeri og energirenoveringer har udmøntet sig i et ønske om, gennem kursusaktivitet at dele vores erfaringer med udvalgte samarbejdspartnere, samt at etablere et netværk for en professionel og visionær udvikling og optimering af energirenoveringsprojekter.

I september 2012 afholdt vi således kursus med Energirenovering på dagsorden for kolleger i branchen. Kursets omdrejningspunkt er de fysiske egenskaber såsom materialevalg, klima-, miljømæssige og økonomiske aspekter samt samarbejdsformer. Vi tager som case udgangspunkt i de erfaringer Hald & Halberg A/S har erhvervet sig gennem de energirenoveringsprojekter, vi i øjeblikket beskæftiger os med.

Læs mere…
 

Hald & Halberg A/S partner i energiprojekt EUDP

Flintager

Udsigten til stigende el-priser er noget, der for tiden får professionelle som private til at tænke i alternativ energi og energirenovering.

Albertslund konceptet er et større EUDP projekt (Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrations Program), hvoraf Flintager 55 og Degnehusene 26 repræsenterer de 2 private boliger, som Hald & Halberg A/S energirenoverer i samarbejde med Martin Rubow, RUBOW Arkitekter.

EUDP-projekter skal bidrage til udnyttelse og udvikling af danske erhvervspotentialer på energiområdet, opfyldelse af energi- og klimapolitiske mål om forsyningssikkerhed, hensyn til det globale klima, et renere miljø samt omkostningseffektivitet. Siden opstarten på EUDP i 2007 har programmets projekter tilsammen haft mere end 600 deltagere i form af virksomheder, vidensinstitutioner og organisationer. Der er i perioden støttet omkring 175 projekter med et samlet tilsagnsbeløb på ca. 900 mio. kr.
EUDP partnere er Danfoss, Rockwool og Velux.

Læs mere…
 
Side 21 ud af 25

Kontakt informationer

logo-icon

Hald & Halberg A/S
Roskildevej 396
2630  Taastrup
Tlf.: 4352 9425
Mail: hh@haldoghalberg.dk
CVR-nr. 21243833

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

BNKI Bygge Rating

BNKI 2015-11

Vi støtter

 

Danmarks Indsamling 2017 logo tema high

 

Gazelle Virksomhed

  

Gazelle 2015

You are here: